Исторически парк - емблема на Балканския полуостров

Безспорно "Историческо селище" ще бъде най-желаната дестинация от стотици хиляди хора, намиращи се в различни краища на света

Когато пътувате към Исторически парк и слезете от магистрала "Хемус",  вашето внимание ще бъде завладяно от един огромен комплекс средновековни къщи. Бихте си задали въпроса: "Какво е това" ?

Ние, разбира се, веднага ще Ви отговорим, че тази забележителност е комплексът за настаняване към Исторически парк и се нарича "Историческо селище".

От следващата година посетителите ще имат на разположение към още 200 леглови места, с което ще се увеличи туристическия данък в община Ветрино, което ще даде възможност да се разшири обхвата на събитията в общината, които изискват по-голям капацитет за настаняване на участници и гости.

Един обект може напълно да промени цяла община, ако е направен по начин, който да се съобразява с нуждите и посоката на развитие на местната общност и бъдещото благоденствие на България.

Ако все още не сте посетили Исторически парк, не губете време, а се потопете в неповторимата атмосфера и величествена обстановка, която ние ще разкрием пред всеки един от Вас!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД