Потопете се в биографичната книга на Ивелин Михайлов - създателят на Исторически парк

Излезе от печат биографичната книга на Ивелин Михайлов

Излезе от печат биографичната книга на основателя на Исторически парк - Ивелин Михайлов. В нея се разказва историята на един млад предприемач, които успява да осъществи немислимото до преди няколко години, а именно "Исторически парк".

Книгата съдържа личен разказ за неговите ранни години, както и съзряването му, изиграло съществена роля занапред в динамичния му живот. Авторът има смелостта да сподели за трудното си детство и нелекият начин на живот. Описва провалите си при навлизането в света на бизнеса, както споделя и уроците, които е успял да извлече от тях. От разказите на баба му и майка му ще научите за корените му, от съпругата му - какъв е, като съпруг и баща, а неговите първи ментори ще Ви споделят за техните впечатления за младия тогава финансов консултант

Ивелин Михайлов споделя и забавни истории, които ще Ви накарат да се усмихнете и да си доставите истинска наслада от това четиво. Книгата е дело на автора Християн Дянков и може да бъде намерена в сайта на Together academy или в офисите на Together в страната.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД